Elle…et moi :P

30 comentarii

Elle et moi, sau invers 🙂
Oricum ar fi, surpriza a fost una minunata, si pentru asta, pentru aparitia mea in „cea mai vanduta revista de moda din lume” trebuie sa ii multumesc Alinei Baisan, care s-a aratat, dupa cum veti vedea, foooarte entuziasmata de blogul si retetele mele…”ciocolatoase” 😀

V-as fi impartasit mai devreme aceasta mare bucurie, dar am asteptat „pachetul” cu revista. Da, Alina mi-a trimis revista acum cateva zile si m-am bucurat foarte tare sa o primesc astfel, chiar daca am intarziat cu afisarea ei pe blog (ii scriam Alinei in mailul de raspuns, ca asta mi-ar bucura inima mult mai mult decat daca as cumpara-o de la chiosc :P)

De cum am scapat de ambalajul de hartie, am rasfoit-o cu nesat, asa cum o faceam pe vremuri 🙂
…si acum la fel de rafinata ca atunci…

Alina imi scria in mailul in care ii trimisesem cateva retete dintre care ea urma sa o aleaga pe cea mai apetisanta:Petit Fours si declaratia de dragoste de Craciun au iesit cistigatoare!” 🙂

Va pun linkul retetei pentru exemplificare 😉
PETIT-FOURS

Si m-am gandit ca daca tot nu a fost destul loc pentru ca tot interviul meu sa intre in revista, sa vi-l redau aici. Sint sigura ca sinteti curiosi despre ce am mai putut sa bat campii 😀
Mai ales ca unele raspunsuri din revista au fost si ele „micsorate” si nu corespund realitatii…

ELLE: Cind ai intrat in rindul blogosferei romanesti si cum ti-a venit ideea sa iti faci un blog culinar?
Am facut cunostinta cu blogosfera romaneasca in anul 2007, mai exact pe la inceputul lui februarie.

Ideea crearii blogului s-a nascut din dorinta de a impartasi cu ceilalti pasiunea mea pentru gatit.

ELLE: Ce asteptari aveai la inceput de la acesta?
Acum trei ani nu imi doream decat ca cei din familia mea sa realizeze ca stiu intr-adevar sa gatesc :). In timp, insa, situatia s-a schimbat, si acum tot ce imi doresc este ca cei care intra pe blogul meu, o data, sa revina…mereu 😛
ELLE: Ce ocupatie ai, in afara de cea de bloger?
Cea mai frumoasa dinte toate, cea de mamica 🙂
ELLE: Citi vizitatori unici ai pe saptamina (sau alti parametri relevanti de trafic)?
…mai nou, de la 13.000 in sus…
ELLE: Ce “calitati” crezi ca ti-au adus popularitatea in blogosfera?
Probabil sinceritatea si originalitatea pozelor sau a povestirilor mele naive, din care rareori scapa nementionat puiul meu drag 🙂
ELLE: Avind in vedere ca fotografiile de calitate cintaresc mult in acest domeniu, e posibil ca din blogosfera culinara sa rasara si primii specialisti romani in “food styling”?

De ce nu?! …cred ca intr-un final toti pasionatii de „bucate in imagini” vor ajunge niste mici asi ai fotografiei 😛

ELLE: De ce crezi ca au asa mare popularitate blogurile culinare in Romania?

Datorita cresterii gradului de utilizare a internetului, fara indoiala.

ELLE: Cum ti-a schimbat acest blog viata si cum crezi ca a schimbat el viata celor care te citesc?

Viata mea s-a schimbat cu siguranta in bine, si sper ca si cei care ma viziteaza sa fi simtit aceleasi benefice efecte :))

ELLE: Care sint regulile la tine in bucatarie?

In bucataria mea nu exista reguli!!!
…nu ca ar fi o anarhie totala, hihi…dar cum sintem mereu tentati sa ii pasim pragul si sa experimentam diverse (si aici il includ si pe sotul meu care face o omleta de vara nemaipomenita sau pe Bogdi, baietelul meu iubit, care se descurca chiar binisor in bucatarie) e destul de greu sa fii rigid…
Plus ca n-as putea avea niciodata o atitudine serioasa vis-a-vis de mancare 😀

ELLE: Care este condimentul preferat?

Fara ezitare, scortisoara!!!

ELLE: Pe cine ai invita la o masa extra speciala?

Pe baietii de la Billy Talent…le-as da o prajitura in schimbul unei piese de-a lor 😛

ELLE: Ce nu ai in bucatarie si ai vrea sa ai?

Lumina buna, naturala, pentru poze cat mai reusite.
…asta ca sa nu mai fiu nevoita sa fac „naveta” intre bucatarie si pavilionul din gradina atat de des :))

ELLE: Ce apreciezi la o reteta?

Gradul de dificultate 😛

ELLE: Mentorul tau in materie de bucate este…

Nu am niciun mentor si nici nu cred ca voi avea vreodata…

ELLE: Blogul favorit…

Ree Drummond –The Pioneer Woman

Acestea fiind spuse, va las in compania revistei (cred c-o mai gasiti pe la tarabe)…si a celor mai pufoase si delicioase briose de post, facute in cinstea acestui frumos eveniment, bineinteles, cu ciocolata!!!!!!!!!!!

 

La final vreau sa le multumesc celor doi talentati bucatari Adi Hadean si Costachel pentru gestul frumos, cavaleresc, de a ma mentiona si pe mine, si pe ceilalti bloggeri pasionati de gatit, in articolul pe care l-au afisat, fiecare pe blogul lui, despre aceasta minunata aparitie a noastra in Elle (baieti, ma simt onorata ca v-am stat alaturi!)
Alina, pupici multi pentru surpriza „de Craciun” 😛

image_pdfPDF

Alte articole interesante pentru tine

30 comentarii

Carol 19 decembrie 2010 - 22:03

Felicitari! Esti extraordinara… super.

Raspunde
Ioana 7 decembrie 2010 - 12:38

Felicitari! Meriti pe deplin! si multumim pt acest blog minunat!

Raspunde
Bucataras 7 decembrie 2010 - 01:05

FELICITARI!!!!!

Raspunde
Alina 6 decembrie 2010 - 21:30

Felicitari Laura !!!!!!!
Te pupam cu drag, noi, degustatorii din linia intai, cei mai invidiati dintre pamanteni…adica cumnatii/finii si socrii :))))

PS: Tare, ce mai…. e… ELLE!

Pupici lui Bogditu!

Raspunde
Alina 5 decembrie 2010 - 14:55

hehe! ca sa vezi! intru pe blogul tau sa ii trimit mamei o reteta de fursecuri de-a ta (aceea cu ciocolata alba si migdale)si gasesc post-ul despre ELLE.
imi pare rau ca nu a intrat mai mult din mini-interviul nostru, dar bine ca exista spatiul infinit al internetului, pentru a ne desfasura in voie. 🙂
sarbatori frumoase tie si cititoarelor tale!

Raspunde
Dana 4 decembrie 2010 - 20:48

Felicitari Laura! Citesc si testez de vreun an de zile retetele de pe blogul tau si fara nici o exagerare mi-au iesit de la prima incercare.
Multa sanatate si cat mai multe aparitii!

Raspunde
Laura 3 decembrie 2010 - 21:10

Te pup pentru felicitari, VertAnge!!!
Ma bucur mult ca m-ai vazut in revista…si ca mi-ai spus 😛

Raspunde
VertAnge 3 decembrie 2010 - 20:54

Te-am vazut in revista! 😉 Felicitari!

Raspunde
Laura 3 decembrie 2010 - 17:34

Bely, si eu te pup si-ti multumesc pentru cuvintele prea-frumoase!!! 🙂
Sa fie!!!…cu aparitiile prin reviste 😛
…dar nici exagerat, ca sa nu va plictisesc prea tare :)))

Raspunde
Laura 3 decembrie 2010 - 17:31

Wow, Adriana, ce mult ma bucur ca o „cunosti” pe Ree…pe mine direct m-a fascinat: e frumoasa, talentata, amuzanta…
…si Joy the baker, as well 😛
Exact asa cum spui: e un deliciu sa le calci pragul 🙂
…insa de Laura asta despre care-mi povestesti cu admiratie n-am prea auzit, hihi, dar te cred pe cuvant ca e de treaba :)))

Pupici multi, multi pentru zambetu-mi larg de pe buze!!!!!!!

Raspunde
bely 3 decembrie 2010 - 17:25

Laura, felicitari! La cat mai multe aparitii, intr-adevar meriti pt ca ai niste retete extraordinare! Te pup!

Raspunde
Laura 3 decembrie 2010 - 17:20

Oooh, Narcisa, acum chiar sint in al noualea cer!!! :))
Te pup cu mare drag!!!!!!!!

…chiar sint o rasfatata :)))

Raspunde
Laura 3 decembrie 2010 - 17:16

Amalia mea draga, te pup de mii de ori!!! 🙂
Ce scumpa ai fost, hihii, chiar stii sa pastrezi un secret 😛
Da, si eu m-am bucurat tare mult cand am vazut postarea lui Adi (nu ii ratez nici o postare :P) si ardeam de nerabdare sa-mi primesc si eu revista, sa va anunt :))
Am crezut ca bucuria nu va mai fi atat de mare, dar iata ca m-am inselat 🙂

Cat despre micutele prajiturele, chiar te rog sa le incerci, sint absolut divine!!! …si nu trebuie sa-ti fie teama, e doar un simplu blat peste care asezi o foaie de martipan…serios, poate ca par greu de facut, dar nu e asa!!!
Te conving eu pana la urma sa le incerci :)))
Daca nu ai martipan, foloseste cu incredere reteta mea, de casa 😉
Te pup…dulce, cum altfel?! 😛

Raspunde
Laura 3 decembrie 2010 - 17:04

Claudia, draga mea, numai ce-am revenit cu picioarele pe pamant (cu atatea laude si complimente e imposibil sa nu ti se para ca plutesti :D)…si acum tu, cu mesajul asta emotionant si coplesitor?! :))
…da’ las’ ca nu-mi strica inca o tura de reverie 😛

Esti o scumpa si te pup dulce tare!!!!!!!!!!!!

Raspunde
Laura 3 decembrie 2010 - 16:51

Elena, iti multumesc frumos, te pup!!!!!!!!! 🙂

Raspunde
Adriana 3 decembrie 2010 - 16:29

Felicitari Laura, si mie imi place Ree teribil, are ea un tort cu capsunele si crema de branza bestial! Si mai e si Joy the baker, un deliciu de citit. Ah, si mai e si tipa asta Laura, stii tu, a aparut in Elle de curand, o urmaresc cu mare drag! 🙂

Raspunde
Narcisa Oana Vadeanu Spudeit 3 decembrie 2010 - 14:52

Si eu cred ca sti si foarte frumoasa si foarte talentata!Felicitari!!!!

Raspunde
Amalia 3 decembrie 2010 - 14:40

Laura draga mea eu am stiut ca ai aparut in revista de acum cateva zile deoarece rasfoiesc uneori blogul talentatului Adi Hadean. Chiar intentionam sa te felicit insa ma gandeam sa te las pe tine sa anunti lumea, hi,hi. Felicitari!!! Asa as incerca prajiturele acestea numai ca nu am suficient curaj… Multumesc de preparatele gustoase de post! Te imbratisez cu drag! Amalia

Raspunde
Anonymous 3 decembrie 2010 - 13:52

Felicitari, Laura, pt aparitia din revista!
te urmaresc de mai bine de 2 ani si esti bloggeritza mea preferata 😉
Am atatea retete incercate de la tine si toate au iesit super!
Te admir si felicit pt bunatatea, rabdarea si frumusetea ta (interioara&exterioara)!
CLAUDIA

Raspunde
Elena 3 decembrie 2010 - 13:26

Felicitari!!!!

Raspunde
Laura 3 decembrie 2010 - 12:43

Roxana, te pup, esti grozava, m-am amuzat teribil de aparenta ta timiditate in fata bucatelor 😛
Sint sigura ca te descurci de minune 🙂 …mai ales cu un „profesor” (i)luminat cum sint eu :)))
Martipanul pe care l-am folosit la „Petite” a fost unul cumparat, dar te invit sa incerci martipanul pe care l-am facut eu, in casa, si care desi nu e deloc atragator, hihi, e foooarte gustos!
Ar merge de minune la Petit-Fours, fiindca oricum il acoperi cu ciocolata 😉
Iti dau aici linkul: http://savalaura.blogspot.com/2010/01/martipan.html

Multumesc frumos de felicitari!!!

Raspunde
Laura 3 decembrie 2010 - 12:30

Not Beautiful Enough, :)))
…indrazneata, asa-i?! 😛

Te pup pentru frumoasele felicitari!!!

Raspunde
Roxana 3 decembrie 2010 - 11:54

Felicitari!
Sunt o cititoare fidela a blogului tau pt ca ai retete delicioase si ‘explicite’ ca pt ‘anti-talente’ in bucatarie ca mine 😀

Am si eu o intrebare: la reteta de Petit Fours cum ai facut matipanul? (am zis ca sunt ‘belea’ in bucatarie)

Raspunde
Not Beautiful Enough 3 decembrie 2010 - 11:37

Ce apreciezi la o prajitura? Gradul de dificultate :)))

Felicitari pentru aparitie e intr-adevar wow!

Raspunde
Laura 3 decembrie 2010 - 11:35

Stiu, draga mea 🙂 …si iti multumesc pentru asta!!!
Sint nespus de fericita ca am atatia prieteni, cu adevarat sinceri, care imi sint aproape mereu 🙂
Te puuuup!!!

Raspunde
Boabe de Cafea 3 decembrie 2010 - 11:31

Felicitari, Laura!:)
Ma bucur mult pentru tine.

Raspunde
Laura 3 decembrie 2010 - 10:52

Beatrice, mi s-au imbujorat obrajii…si nu e de la cafeaua aburinda 😛
Te pup dulce, iti multumesc mult pentru felicitarile frumoase!!!

Raspunde
Beatrice 3 decembrie 2010 - 10:47

Pe langa talentata adugam si frumoasa.Felicitari si eu consider ca meriti cu adevarat.Bravo inca o data si la cat mai multe aparitii.Pupici.

Raspunde
Laura 3 decembrie 2010 - 10:19

Ha, ha, ce draguta ai fost!!!!!!!!! :))
Pupici dulci, dulci pentru rasfatul de cuvinte de dis-de-dimineata (la mine e foooarte dimineata acum, fiindca de obicei ma trezesc tarziu :D)
Esti o scumpa!!!!!!!!!

Raspunde
Just me 3 decembrie 2010 - 02:13

felicitari…eu zic ca cel mai bine era sa fi aparut pe coperta:))iti meritai locul:)

Raspunde

Dă-i un răspuns lui Alina Renunta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.