Elle…et moi :P

Elle et moi, sau invers ๐Ÿ™‚
Oricum ar fi, surpriza a fost una minunata, si pentru asta, pentru aparitia mea in „cea mai vanduta revista de moda din lume” trebuie sa ii multumesc Alinei Baisan, care s-a aratat, dupa cum veti vedea, foooarte entuziasmata de blogul si retetele mele…”ciocolatoase” ๐Ÿ˜€

V-as fi impartasit mai devreme aceasta mare bucurie, dar am asteptat „pachetul” cu revista.ย Da, Alina mi-a trimis revista acum cateva zile si m-am bucurat foarte tare sa o primesc astfel, chiar daca am intarziat cu afisarea ei pe blog (ii scriam Alinei in mailul de raspuns, ca asta mi-ar bucura inima mult mai mult decat daca as cumpara-o de la chiosc :P)

De cum am scapat de ambalajul de hartie, am rasfoit-o cu nesat, asa cum o faceam pe vremuri ๐Ÿ™‚
…si acum la fel de rafinata ca atunci…

Alina imi scria in mailul in care ii trimisesem cateva retete dintre care ea urma sa o aleaga pe cea mai apetisanta:Petit Fours si declaratia de dragoste de Craciun au iesit cistigatoare!” ๐Ÿ™‚

Va pun linkul retetei pentru exemplificare ๐Ÿ˜‰
PETIT-FOURS

Si m-am gandit ca daca tot nu a fost destul loc pentru ca tot interviul meu sa intre in revista, sa vi-l redau aici. Sint sigura ca sinteti curiosi despre ce am mai putut sa bat campii ๐Ÿ˜€
Mai ales ca unele raspunsuri din revista au fost si ele „micsorate” si nu corespund realitatii…

ELLE: Cind ai intrat in rindul blogosferei romanesti si cum ti-a venit ideea sa iti faci un blog culinar?
Am facut cunostinta cu blogosfera romaneasca in anul 2007, mai exact pe la inceputul lui februarie.

Ideea crearii blogului s-a nascut din dorinta de a impartasi cu ceilalti pasiunea mea pentru gatit.

ELLE: Ce asteptari aveai la inceput de la acesta?
Acum trei ani nu imi doream decat ca cei din familia mea sa realizeze ca stiu intr-adevar sa gatesc :). In timp, insa, situatia s-a schimbat, si acum tot ce imi doresc este ca cei care intra pe blogul meu, o data, sa revina…mereu ๐Ÿ˜›
ELLE: Ce ocupatie ai, in afara de cea de bloger?
Cea mai frumoasa dinte toate, cea de mamica ๐Ÿ™‚
ELLE: Citi vizitatori unici ai pe saptamina (sau alti parametri relevanti de trafic)?
…mai nou, de la 13.000 in sus…
ELLE: Ce โ€œcalitatiโ€ crezi ca ti-au adus popularitatea in blogosfera?
Probabil sinceritatea si originalitatea pozelor sau a povestirilor mele naive, din care rareori scapa nementionat puiul meu drag ๐Ÿ™‚
ELLE: Avind in vedere ca fotografiile de calitate cintaresc mult in acest domeniu, e posibil ca din blogosfera culinara sa rasara si primii specialisti romani in โ€œfood stylingโ€?

De ce nu?! …cred ca intr-un final toti pasionatii de „bucate in imagini” vor ajunge niste mici asi ai fotografiei ๐Ÿ˜›

ELLE: De ce crezi ca au asa mare popularitate blogurile culinare in Romania?

Datorita cresterii gradului de utilizare a internetului, fara indoiala.

ELLE: Cum ti-a schimbat acest blog viata si cum crezi ca a schimbat el viata celor care te citesc?

Viata mea s-a schimbat cu siguranta in bine, si sper ca si cei care ma viziteaza sa fi simtit aceleasi benefice efecte :))

ELLE: Care sint regulile la tine in bucatarie?

In bucataria mea nu exista reguli!!!
…nu ca ar fi o anarhie totala, hihi…dar cum sintem mereu tentati sa ii pasim pragul si sa experimentam diverse (si aici il includ si pe sotul meu care face o omleta de vara nemaipomenita sau pe Bogdi, baietelul meu iubit, care se descurca chiar binisor in bucatarie) e destul de greu sa fii rigid…
Plus ca n-as putea avea niciodata o atitudine serioasa vis-a-vis de mancare ๐Ÿ˜€

ELLE: Care este condimentul preferat?

Fara ezitare, scortisoara!!!

ELLE: Pe cine ai invita la o masa extra speciala?

Pe baietii de la Billy Talent…le-as da o prajitura in schimbul unei piese de-a lor ๐Ÿ˜›

ELLE: Ce nu ai in bucatarie si ai vrea sa ai?

Lumina buna, naturala, pentru poze cat mai reusite.
…asta ca sa nu mai fiu nevoita sa fac „naveta” intre bucatarie si pavilionul din gradina atat de des :))

ELLE: Ce apreciezi la o reteta?

Gradul de dificultate ๐Ÿ˜›

ELLE: Mentorul tau in materie de bucate esteโ€ฆ

Nu am niciun mentor si nici nu cred ca voi avea vreodata…

ELLE: Blogul favoritโ€ฆ

Ree Drummond –The Pioneer Woman

Acestea fiind spuse, va las in compania revistei (cred c-o mai gasiti pe la tarabe)…si a celor mai pufoase si delicioase briose de post, facute in cinstea acestui frumos eveniment, bineinteles, cu ciocolata!!!!!!!!!!!

 

La final vreau sa le multumesc celor doi talentati bucatari Adi Hadean si Costachel pentru gestul frumos, cavaleresc, de a ma mentiona si pe mine, si pe ceilalti bloggeri pasionati de gatit, in articolul pe care l-au afisat, fiecare pe blogul lui, despre aceasta minunata aparitie a noastra in Elle (baieti, ma simt onorata ca v-am stat alaturi!)
Alina, pupici multi pentru surpriza „de Craciun” ๐Ÿ˜›