Coaste de porc dulci-picante

Coaste de porc la gratar sau la cuptor, pentru toti iubitorii de carne!!! 😛

Ingrediente:
– coaste de porc
– 1 ceapa mica
– boabe de piper
– sare
– 3, 4 catei de usturoi
– condimente pentru gratar
– boia dulce
ketchup de casa picant
– 2, 3 lingurite miere


Mod de preparare:
Coastele de porc se pun la fiert cu boabele de piper, ceapa intreaga si sare dupa gust.
Condimentele pentru gratar se amesteca cu ketchup-ul de casa, usturoiul tocat, boiaua si mierea; coastele fierte se pun la marinat in sosul rezultat si apoi se dau la cuptor pana se rumenesc.

Aici inainte de a fi bagate la cuptor:

…si aici: dupa 🙂


Faine rau!!! 😀 …la vara, incingem grataru’ cu ele! 😛
Merg bine langa o salata de cartofi, de fasole… sau ce vreti voi!