Coaste de porc dulci-picante

13 comentarii

Coaste de porc la gratar sau la cuptor, pentru toti iubitorii de carne!!! 😛

Ingrediente:
– coaste de porc
– 1 ceapa mica
– boabe de piper
– sare
– 3, 4 catei de usturoi
– condimente pentru gratar
– boia dulce
ketchup de casa picant
– 2, 3 lingurite miere


Mod de preparare:
Coastele de porc se pun la fiert cu boabele de piper, ceapa intreaga si sare dupa gust.
Condimentele pentru gratar se amesteca cu ketchup-ul de casa, usturoiul tocat, boiaua si mierea; coastele fierte se pun la marinat in sosul rezultat si apoi se dau la cuptor pana se rumenesc.

Aici inainte de a fi bagate la cuptor:

…si aici: dupa 🙂


Faine rau!!! 😀 …la vara, incingem grataru’ cu ele! 😛
Merg bine langa o salata de cartofi, de fasole… sau ce vreti voi!

image_pdfPDF

Alte articole interesante pentru tine

13 comentarii

Cristina Delia 9 octombrie 2013 - 12:19

Absolut delicioase!

Raspunde
sarivanstefania 18 martie 2012 - 17:02

Multumesc Laura pentru aceste costite..delicioase sau mai bine zis te lingi pe degete..sotul meu a venit cu niste costite afumate si nu stiam ce sa fac din ele…pentru ca tu esti Ingerasul meu …am intrat aici si ….multumesc mult.Sa fii binecuvantata pentru tot ce faci.Gratie si binecuvantari Divine

Raspunde
Lavi Albu 27 ianuarie 2012 - 14:56

Eu si sotul meu vrem sa iti multumim ca exista acest minunat blog si mai ales ca ai impartasit cu noi reteta asta delicioasa! Am facut duminica trecuta si la 11 noaptea mancam de nu ne puteam opri!!! 🙂

Raspunde
Anonymous 26 aprilie 2011 - 18:54

Arata foarte bine, cat timp le-ai lasat la fiert?

Raspunde
Laura 15 aprilie 2008 - 16:18

Lory, ce mult ma bucur ca-ti fac cu ochiul retetele mele! 🙂
…costitele astea sint intr-adevar grozave, merita sa le incerci 🙂

Raspunde
LORY 13 aprilie 2008 - 22:30

excelente !!!toate retetele tale sunt minunate
sigur le incerc si eu ca arata prea bine…mmmm
Felicitari!!!!

Raspunde
Laura 27 martie 2008 - 11:36

Thanks, Carmen, those were, indeed, some nice pieces of meat! :)))
Kiss u!

Raspunde
Carmen 27 martie 2008 - 01:03

delicious
very good

Raspunde
Laura 25 martie 2008 - 22:46

Mihaaaa, nu mai pune si tu sare pe rana :)))))))
…bune-au fost, chiar ca… 😛

Te pupam cu drag, eu cu Bogdi… si pe blackcat, as well! 😉

Raspunde
maya 24 martie 2008 - 17:25

auuu,ce bine arataa!Vreau si eu!!

Raspunde
blackcat 24 martie 2008 - 17:22

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Raspunde
Laura 24 martie 2008 - 11:45

Edith, scumpa, n-am vrut sa te ispitesc asa rau :)) … coastele astea mega-apetisante 😛 …sint facute cu mult timp inainte de a incepe postul numai ca n-am avut eu timp sa le postez…
Sosul l-am facut din pasta de ardei: dulce si iute, pasta de rosii, „tocana” de-a mea pentru ciorbe (si nu numai)-reteta o gasesti la „Preparate de post”… condimente pentru gratar, mult usturoi… tot ce vrei tu! 😀

Sint faine rau, eu de-abia stept sa le fac la afara, la gratar…

Raspunde
Edith 22 martie 2008 - 22:32

Laura, m-ai omorat cu cotletele tale :(( Imi ploua in gura!
Ce sosuri ai pus tu? Sos de rosii? sau… altceva?

Raspunde

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.