Ciuperci champignon pane

7 comentarii

[shashin type=”photo” id=”14906″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

 

Ciupercile pane pe care le-am facut astazi au iesit minunat, asa ca tot ce va pot spune este sa nu faceti numai o portie 😛

 

Ingrediente:

– 120 g. faina (integrala)

– sare, piper

– 3 oua

– 150 g. iaurt

– 1 lingurita chimen (optional)

– 500 g. ciuperci champignon

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curata si se spala rapid (daca stau in apa, absorb prea multa apa). Preparati aluatul din faina amestecata cu sare, piper, oua, iaurt. Lasati aluatul 15 minute la „dospit”. Treceti apoi ciupercile prin sos:

[shashin type=”photo” id=”14907″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Prajiti-le in ulei mult si fierbinte 😛

[shashin type=”photo” id=”14908″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Sint extraordinar de gustoase si calde si reci 😉

[shashin type=”photo” id=”14909″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

 

Pozele vechi 🙂

image_pdfPDFimage_printPrint

Alte retete delicioase pentru tine

7 comentarii

Diana 22 octombrie 2015 - 10:06

In loc de iaurt se poate pune smantana?

Raspunde
Laura Sava 22 octombrie 2015 - 16:47

Diana, nu le-am incercat niciodata cu smantana, dar sigur vor iesi bine! 😀

Raspunde
Anonymous 1 decembrie 2011 - 21:48

Delicioase! Multumim,Laura. Le-am servit cu branza feta,rosii si cateva felii de castravete :p

Raspunde
Laura 12 martie 2009 - 16:58

Ce mult ma bucur ca le-ai incercat si ai avut succes cu ele!!! 🙂
…mai ales la cel mai important „degustator” al casei! 😛
Foarte fericita m-ai facut cu mesajul tau, te pup dulce!!!
…si curaj la testat si alte retete de pe blog! 😉
Iti stau oricand la dispozitie daca ai ceva nelamuriri! 🙂

Raspunde
Alhambra 9 martie 2009 - 00:27

Yes ! perfecte ! am avut si aprecierea entuziasta a sotului, ceea ce nu se-ntampla asa des ;)….o sa-mi iau inima-n dinti sa mai fac din ce ne-mpartasesti si noua pe-aici !

Raspunde
Alhambra 8 martie 2009 - 13:26

Te-am citit mai de demult, acu` incerc prima reteta (ca stau cu ciupercile in frigider). Daca ies, iti zic 😉 oricum pozele tale arata minunat, imi ploua-n gura cand le vad :))

Raspunde
Claudia MaryAna Tarsa 18 aprilie 2014 - 17:07

Sunteti o raza de lumina in obisnuita gri a gastronomiei, tot timpul cand vreau o reteta buna si ingenioasa ma aplec asupra blogului dvs. Oare reteta de champinions cred ca ar putea fi folosita si daca am avea in schimb pleurotus, nu?

Raspunde

Dă-i un răspuns lui Laura Renunta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.