[shashin type=”photo” id=”14906″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]
Ciupercile pane pe care le-am facut astazi au iesit minunat, asa ca tot ce va pot spune este sa nu faceti numai o portie 😛
Ingrediente:
– 120 g. faina (integrala)
– sare, piper
– 3 oua
– 150 g. iaurt
– 1 lingurita chimen (optional)
– 500 g. ciuperci champignon
Mod de preparare:
Ciupercile se curata si se spala rapid (daca stau in apa, absorb prea multa apa). Preparati aluatul din faina amestecata cu sare, piper, oua, iaurt. Lasati aluatul 15 minute la „dospit”. Treceti apoi ciupercile prin sos:
[shashin type=”photo” id=”14907″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]
Prajiti-le in ulei mult si fierbinte 😛
[shashin type=”photo” id=”14908″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]
Sint extraordinar de gustoase si calde si reci 😉
[shashin type=”photo” id=”14909″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]
Pozele vechi 🙂
7 comentarii
In loc de iaurt se poate pune smantana?
Diana, nu le-am incercat niciodata cu smantana, dar sigur vor iesi bine! 😀
Delicioase! Multumim,Laura. Le-am servit cu branza feta,rosii si cateva felii de castravete :p
Ce mult ma bucur ca le-ai incercat si ai avut succes cu ele!!! 🙂
…mai ales la cel mai important „degustator” al casei! 😛
Foarte fericita m-ai facut cu mesajul tau, te pup dulce!!!
…si curaj la testat si alte retete de pe blog! 😉
Iti stau oricand la dispozitie daca ai ceva nelamuriri! 🙂
Yes ! perfecte ! am avut si aprecierea entuziasta a sotului, ceea ce nu se-ntampla asa des ;)….o sa-mi iau inima-n dinti sa mai fac din ce ne-mpartasesti si noua pe-aici !
Te-am citit mai de demult, acu` incerc prima reteta (ca stau cu ciupercile in frigider). Daca ies, iti zic 😉 oricum pozele tale arata minunat, imi ploua-n gura cand le vad :))
Sunteti o raza de lumina in obisnuita gri a gastronomiei, tot timpul cand vreau o reteta buna si ingenioasa ma aplec asupra blogului dvs. Oare reteta de champinions cred ca ar putea fi folosita si daca am avea in schimb pleurotus, nu?