Cartofi crocanti

In timpul postului, acesti cartofi crocanti ne sunt de maaare ajutor!!! 😀 Nu sunt doar gustosi, ci si extrem de satiosi.

Ingrediente pentru 4 portii:

– 1 kg. cartofi
– 4-5 linguri ulei
– sare, piper, boia, praf de usturoi, oregano, cimbru, etc.

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200 grade C. (foc mare). Curatati cartofii, spalati-i, taiati-i pe lung, in bucati potrivite.
Ungeti cartofii cu ulei si condimente (puteti folosi condimente speciale pentru cartofi) si asezati-i intr-o tava, tapetata, daca vreti, cu hartie de copt.
Eu i-am lasat free 😛

Coaceti-i cca. 40 de minute:

Deliciosi, fara nici o exagerare 🙂

Mai ales langa bucatile de pui fraged, cu mult sos, pe care vi le-am dezvaluit in toata splendoarea lor, aici: Pui la cuptor, in vas roman 🙂

Salata de ridichi e-n derulare :)))