Cappuccino inghetat

Β [shashin type=”photo” id=”17521″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]
E vara, in sfarsit,Β iar eu, una, o sa-mi fac muuulte din astea in vara asta. Multe cesti cu cappuccino inghetat, adica πŸ˜€

Ingrediente:

– 500-600 ml lapte rece
– 4 linguri cafea instant (nes)
– 8 bile inghetata de vanilie
– 2, 3 linguri zahar

Mod de preparare:
Amestecati foarte bine laptele rece cu zaharul, cafeaua instant si inghetata, avand grija sa se dizolve bine si sa nu faca cocoloase. Eventual puteti folosi un mixer sau un aparat special „Latteo”, folosit mai ales in Italia pentru prepararea unui delicios cappuccino cu multa spuma.
Eu am unul, inca de acum 10 ani, dar l-am folosit destul de rar…
Acum insa, l-am pus la treaba πŸ˜›

[shashin type=”photo” id=”17522,17523,17524,17525″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

…si ce bine si-a facut treaba!!!

[shashin type=”photo” id=”17526″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Peste spuma care se formeaza puteti presara putina pudra de cacao sau nes:

[shashin type=”photo” id=”17527″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Racoritor si absolut delicios πŸ™‚