Baile Felix-Hotel President Spa

 

Pe unde credeti c-am umblat noi in ultimele zile, dragilor?! La Felix!!!! 😀 Drumul a fost lung dar a meritat! (AHEM, cred ca stiti cine scrie acum, nu-i asa? DA, ATI GHICIT! BOGI!) Am vazut multe locatii uimitoare, doar ca, din pacate, telefonul meu nu a reusit sa pozeze tot ce era acolo xD (aici, parca as vrea s-o imit pe Mami, dar nu stiu daca merge). Am trecut si peste un pod! NU-I ASA CA-I UIMITOR?! Am vazut multe biserici frumoase, mai ales in Oradea! A fost frumos, pana cand am ajuns la „Molul” lor, Oradea Plaza cred. A fost uluitor. Apoi, am vazut primul semn pe care scria „Baile Felix”. Ne-am bucurat asa de mult!! Am ajuns la „Felix” si ne-am cazat la „Hotel President Spa” sau ceva de genu’. Am prins numele intr-o poza facuta in baie :)))) Chestia era ca hotelul la care ne-am cazat a fost construit recent!! Woohoo! Deci practic aveam totul nou, patul, televizorul etc. Liftul era si el foarte tare iar pe hol era o lumina verde ce mi-a placut TARE MULT!! Ok, prima zi este aproape gata… hmm.. ce facem? MERGEM LA BAIE, AIA FACEM! (BOGI SIGNING OUT)

…daca nu v-ati dat seama pana acum, va spun eu cine a scris acest haios intro: Bogdi meu scump, a.k.a BOGI!!! 😀

A scris prea fain si n-am putut sa sterg ce-a scris, chiar daca a scris in joaca. Deci, concluzia e ca i-a placut la nebunie la Felix…dar numai la Aqua Park :))) …pe care o sa vi-l arat in urmatoarele postari…

Noua ne-a placut absolut totul: conditiile, mancarea, oamenii, lacul cu nuferi (vi-l arat separat), apa fierbinte si mai ales balconul, de unde contemplam, in fiecare dimineata si seara, dealul pe care pasteau, fericite, 5 vacute si 3 cai 🙂

Ne-a surprins placut si autostrada Timisoara-Arad si intreg drumul pana la destinatie. Nu am poze prea grozave (toate-s facute cu telefonul)…dar decat deloc :))) Iata-ne porniti la drum:

Pe autostrada:

In Arad 🙂

Oradea:

Spre Baile Felix:

…numai ca noi am mai mers un pic, pana am ajuns la Hotel President Spa, hotelul nostru 🙂

Intrarea:

In „lobby” :)) …la fel de frumos:

Barul nu era inca functional (v-am zis ca hotelul era deschis de doar 4,5 zile…), dar noroc ca liftul mergea (ma rog, si ala ne-a facut de vreo doua ori surprize, dar l-au „reactivat” rapid).

Un giga bonsai la intrare 😀

…pe coridor, catre camera noastra, unde muzica se auzea asaaaa frumos!!! Mai putin noaptea, cand nu puteam sa dorm :)))

Foarte frumoasa camera, dotata cu TV, frigider si seif, in care Bogdi isi punea ochelarii de scafandru 😀

Patul a fost confortabil: moale si pufos!!!!!

…iar balconul, cam micut dar cochet tare 🙂

Aici ma refugiam ori de cate ori puteam, cu o cafea si-o carte:

…desi privirile-mi cadeau intotdeauna in zare, la masinile care treceau grabite pe sosea (si la vacutele alea fericite! Si calutii 😛 )

Tot de la balcon se vedeau si toboganele cu apa din parcul acvatic si sala de mese (masa se servea la restaurantul Aqua President, unde erau si bazinele):

Pe terasa aia adumbrita imi beam in fiecare dimineata, impreuna cu Cipi, cafeaua 🙂 Mancarea a fost excelenta iar chelnerii (foarte tineri) super amabili si draguti!!!!

Ne-a placut tare mult!!! Iar pe partea cealalta (din camera Claudiei…pupici, Claudia! ) se vedea hotelul President si cararea prin padure ce ducea la Lacul cu nuferi:

Serile treceau usor, cu cate un meci de ping-pong sau biliard, sau cu cate o seara romaneasca:

La iesire aflai ca in dreapta se afla hotelul Aqua Park President iar in stanga, celalalt President 😀

…revin cu alte poze, cat de curand!!!