Print Friendly
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

 

Primavara este cu adevarat magica!!! Am descoperit si eu asta intr-un sfarsit 😛 …inainte ma cam deprima, dar acum o astept cu emotie fiindca ma aduce mai aproape de coltisorul meu de rai, “coltisor” care include o masa mare de lemn, un balansoar, o salcie pletoasa sub umbra careia imi beau mereu cafeaua si multe, multe flori inmiresmate, locul de harjoneala al celor mai galagioase albine de pe glob 😀

Cele mai multe postari din categoria “Fotografii” ii sint dedicate ei, asa ca nici astazi nu voi face exceptie de la regula si va voi arata cum a intrat capricioasa primavara in gradina si curtea noastra…

Incepem cu inceputul, adica cu luna aprilie, si terminam cu ultimele poze, facute chiar ieri. Cum ar fi cea cu pavilionul si salcia. Balansoarul il gasiti, de data asta, aici: Eu prin reviste 🙂 ..acum mi-a fost prea lene sa-l pozez!!!!!!!!

In rest, veti putea vedea (aproape) toti pomii si florile din gradina noastra. La sfarsitul verii, sau chiar mai devreme (corcodusele, visinele si ciresele se vor coace pana atunci) voi reveni cu toate aceste frumoase floricele transformate in mere, pere, nectarine, gutui, prune, afine si alte minunatii de care ne bucuram pe deplin cu totii!!!

Tags:
  • Laura

    Minunate poze!! primavara e anotimpul meu preferat

  • Iti multumesc pentru ca imparti cu noi aceste bucurii Imi amintesc de copilaria mea indepartata si simt ca ma topesc de emotie !Numai o Bucurie sa-ti fie viata !

  • Superbe poze, Laur