Print Friendly
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

 

 

Dragilor, v-au mai ramas cateva oua fierte de la Pasti si nu stiti ce sa faceti cu ele?! Nu va sacrificati mancandu-le cu sare :P, ci mai bine imprieteniti-le cu un pic de ceapa verde, usturoi, rosii zemoase si ardei. Va veti delecta cu o salata de legume cu oua pe cinste!!! 😉

 

Ingrediente:

– 4-5 rosii

– 2 ardei grasi

– 1 legatura ceapa verde

– 1 legatura usturoi verde

– 1 legatura mica marar

– 6 oua fierte

– 1 lamaie

– sare, piper

– ulei

 

Mod de preparare:

Se curata si se spala bine legumele; ardeii se taie fideluta iar ceapa si usturoiul se taie marunt. Se decojesc ouale si se taie felii. Se spala rosiile, se taie felii si se amesteca cu legumele taiate si ouale. Din ulei, sare, piper si zeama de lamaie se face un sos care se adauga peste salata. Se presara mararul tocat si se serveste. Simpla sau cu paine cu iaurt 😉

 

Tags: