Print Friendly
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.2/5 (6 votes cast)
Si iata, cu mare intarziere, va prezint si ultima portie de muraturi din anul asta: gogonele delicioase si buchetele de conopida, asezate frumos in borcane pentru mesele copioase de iarna ce vor veni!!!
Am pus noi si in borcane, dar am ingramadit o tura si in cubul de muraturi de la Tupperware, ca sa dea mai bine-n poza:D
Reteta pe care trebuie s-o urmati, daca mai gasiti gogonele prin piata (ca, virgula, conopida sigur mai gasiti), este aceeasi de aici: Castraveti murati .

Eu chiar in momentul asta musc cu mare pofta dintr-o gogonea si e, fara exagerare, delicioasa!!!!!!!!!!

S-aveti pofta daca le incercati!!!

Tags:
  • Buna, am facut si eu reteta asta…dar imi poti spune si mie cam in cat timp sunt muratte? Dupa ce imi dau seama? Pup si felicitari pentru aniversarea casatoriei, desi cam tarziu!

  • Laura, am facut si eu gogonele, care au iesit bune, dar mi-au placut cum arata ale tale, asa ca m-am gandit ca la anu sa incerc reteta ta 🙂 Am mancat la un restaurant de curand gogonele si erau mai bune ca ale mele, si cum patronul e din Banat, ma gandesc ca ala e secretul 🙂 Ce voiam sa te intreb, ca am vazut ca gogonelele le ai in recipiente de plastic: ai pus apa fierbinte in recipientele de plastic? Multumesc

  • Arata delicios…eu le vad langa niste fasolica…si sa sorb si putina zeama de la muraturi…

  • Si ale mele sunt deja murate ,am pus si la borcan si la butoi dupa preferinta ,dar cele la butoi sunt nemaipomenite .