Print Friendly
VN:D [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Attached Image

 

Ruladele de carne sint, in general, foarte aspectuoase…si gustoase :P, iar cea de fata nu face exceptie!!!

…si se face mult mai usor decat o rulada “clasica” ;)

 

Ingrediente:

Rulada:

– 500 g. carne de porc macinata sau amestec (o portie compozitie de chiftele)

– 2 cartofi fierti si razuiti in loc de paine

– 2, 3 catei de usturoi trecuti prin presa

– 2 oua mici

– sare, piper, dupa gust

– patrunjel tocat

 

Umplutura:

– ardei gras (diferite nuante)

– branza feta sau telemea

– oua fierte

 

Mod de preparare:

Amestecati bine toate ingredientele de la rulada. Intindeti compozitia de chiftele pe folie de aluminiu si faceti un dreptunghi. Puneti gogosari taiati bucatele mici, branza feta taiata cubulete, ouale date pe razatoare; cu ajutorul foliei rulati apoi rulada.
Se introduce la cutor la 180 grade/350 F pentru cca. 1 ora si 10 minute sau pana se rumeneste frumos :)

Attached Image

Attached Image

Attached Image

Attached Image

 

Reteta preluata de la Paradis

Tags:
About the Author

  • http://www.blogger.com/profile/12324183659250985032 Laura

    Angi draga, te pup pentru marturisirea de mare pret!!! :)
    Ma bucur sa te stiu aproape si te-astept cu mare drag sa revii si sa te inspiri si din alte mancaruri pe care le impartasesc cu voi cu mare pasiune :)
    Pupici, draga mea si spor in toate!!!

  • http://www.blogger.com/profile/12377035478230115568 angela

    Salut Laura!!ma numesc Angela ,originara din Moldova,Cahul.de un an de zile ma tot”inspir “de pe paginile blogului tau .Ai o multime de recete minunate ,unele le-am gatit deja.Aceasta rulada e foarte gustoasa,sotului i place mult.am incercat si alta umplutura.Danke!!!!!!