Print Friendly
VN:D [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Attached Image

 

Ruladele de carne sint, in general, foarte aspectuoase…si gustoase :P, iar cea de fata nu face exceptie!!!

…si se face mult mai usor decat o rulada “clasica”.

 

Ingrediente:

Rulada:

– 500 g. carne de porc tocata sau amestec (o portie compozitie de chiftele)

– 2 cartofi fierti si razuiti in loc de paine

– 2, 3 catei de usturoi trecuti prin presa

– 2 oua mici

– sare, piper, dupa gust

– patrunjel tocat

 

Umplutura:

– ardei gras (diferite nuante)

– branza feta sau telemea

– oua fierte

 

Mod de preparare:

Amestecati bine toate ingredientele de la rulada. Intindeti compozitia de chiftele pe folie de aluminiu sau pe o foaie de hartie de copt, usor umezita, si faceti un dreptunghi. Puneti gogosari taiati bucatele mici, branza feta taiata cubulete, ouale date pe razatoare; cu ajutorul foliei rulati apoi rulada.
Se introduce la cutor la 180 grade (foc potrivit) pentru cca. 1 ora si 10 minute sau pana se rumeneste frumos :)

Attached Image

Attached Image

Attached Image

Attached Image

 

Reteta preluata de la Paradis

Tags:
  • http://www.blogger.com/profile/12324183659250985032 Laura

    Angi draga, te pup pentru marturisirea de mare pret!!! :)
    Ma bucur sa te stiu aproape si te-astept cu mare drag sa revii si sa te inspiri si din alte mancaruri pe care le impartasesc cu voi cu mare pasiune :)
    Pupici, draga mea si spor in toate!!!

  • http://www.blogger.com/profile/12377035478230115568 angela

    Salut Laura!!ma numesc Angela ,originara din Moldova,Cahul.de un an de zile ma tot”inspir “de pe paginile blogului tau .Ai o multime de recete minunate ,unele le-am gatit deja.Aceasta rulada e foarte gustoasa,sotului i place mult.am incercat si alta umplutura.Danke!!!!!!